Skip to content

Guided Imagery and Music

Personal tools
You are here: Home » Nyheder » GIM workshop with Lisa Summer

GIM workshop with Lisa Summer

Document Actions
2. November 2008 in Aalborg

GIM Workshop med Lisa Summer, USA

Søndag d. 2. november 2008 kl. 10.00-16.00 på Aalborg Universitet, Kroghstræde 6. Workshoppen koster 600 kr for ikke-medlemmer, og 450 kr. for medlemmer af GIM-selskabet. Workshoppen foregår på engelsk.

GIM-selskabet er stolt over at kunne invitere til workshop med en internationalt anerkendt og meget inspirerende personlighed indenfor GIM. Vi har valgt at invitere deltagere med GIM-baggrund (minimum GIM 1) så vi med det samme kan gå i dybden med arbejdet. Dog er associerede medlemmer, der allerede er medlemmer af selskabet også velkomne.

Lisa Summer vil lede en workshop om brugen af gentagne musikstykker i GIM-sessioner, baseret på hendes igangværende phd-studie på Ålborg Universitet.

En af de deltagere, Lisa arbejder med i sit phd studie sagde, efter at have hørt Beethovens violinkoncert (slow movement) spillet to gange: “Truly played music is never the same; truly listened to music is never the same.”

Vi vil udforske dette koncept gennem diskussion, dialoger og case-eksempler, og i superviseret dyade-arbejde vil vi selv få oplevelser af, at når vi virkelig lytter til musik, lytter vi også til os selv.

  1. 00 Introduktion af deltagere og emne: repeated music 11:00 Demonstration/diskussion 13:00 Dyader 14:30 Spørgsmål, læring fra dyaderne, supervisionskommentarer 15:30 Afsluttende diskussion med mulighed for spørgsmål

Lisa har kaldt sin metode MC GIM - music centered GIM, idet hun arbejder meget intensivt med at guide tæt på musikken, og lade musikoplevelsen være i centrum af processen. I arbejdet med gentagelsen af musikstykker, undersøger hun hvordan repetitionerne fungerer i forhold til at gå i dybden med temaer i GIM-sessionerne, samt hvordan musikoplevelsen udfolder sig.

Lisa Summer er Professor/Director of Music Therapy på Anna Maria College undergraduate music therapy program og Institute for Music & Consciousness; samt har part-time privat praksis. Hun forventer at forsvare sin senior PhD med titlen ”Client Perspectives on the Music Experience in Music-Centered GIM” på Ålborg Universitet til maj. Hun har arbejdet med GIM i 30 år, og arbejdet tæt sammen med Helen Bonny. Tilmelding:

Indsend en mail med navn, adresse og tlf.nr. til Bolette Beck: bdb@lydcirklen.dk eller til Ilse Kjær: ilse.kjaer@mail.tele.dk og indbetal kursusgebyret på konto i Den Danske Bank: reg.nr. 1551, kontonr. 5045479 For overførsel fra udlandet: IBANnr.: DK9530000005045479 Adresse: Selskab for GIM psykoterapi v. G. Strange, Grønnegade 45, 5762 Vester Skerninge SWIFT-adresse: DABADKKK

Hvis du er medlem af GIM-selskabet koster deltagelse 450 kr. Hvis du ikke er medlem koster det 600 kr. Hvis du gerne vil være medlem af GIM-selskabet og deltage i kurset skal du indbetale 650 kr

For yderligere information – kontakt venligst Bolette Beck, tlf. 27283692.

Created by bo
Last modified 2008-09-05 00:05 expired
 

Powered by Plone

This site conforms to the following standards: